Logo
0723.345.217
E-VENT
sisteme de ventilatie

Depre noi

Despre companie

SC E-Vent Prod Com SRL este o companie românească cu capital privat, înființată în anul 2002 și specializată în lucrări din domeniul construcțiilor si anume filtroventialtie pentru adaposturile de protective civila de tip ALA.

Managementul societății se concentrează constant pe cerințele pieței și are ca obiectiv principal satisfacția clienților pentru fiecare proiect. Compania oferă soluții globale în conformitate cu standardele naționale și internaționale în vigoare și se asigură cu strictețe că sunt respectate toate normele de siguranță și calitate din domeniul construcțiilor.

Echipa lucrează eficient cu arhitecți și proiectanti pentru a asigura proiecte de înaltă calitate și pentru a proteja mediul înconjurător. Este încurajator să vezi o companie care pune atât de mult accent pe calitate, siguranță și sustenabilitate în domeniul construcțiilor.

Misiunea si viziunea companiei

Promptitudinea, corectitudinea și seriozitatea sunt principiile fundamentale în abordarea noastră în îndeplinirea proiectelor.

Suntem flexibili si ne adaptăm nevoilor și bugetelor clienților, respectând termenele și normele in vigoare.

Echipa noastră are o experiență de peste 20 ani în domeniu, ceea ce asigură finalizarea cu succes a proiectelor complexe.

Angajații noștri se disting printr-o atitudine deschisă, cooperanta și onestă față de clienți, furnizori și subcontractanți. Colaborăm activ cu toți experții implicați în proiect și cu clienții pentru a rezolva eficient și benefic pentru toate părțile orice probleme care apar pe parcursul activității.

Societatea noastră este certificata ISO 9001si detine agrementare C.T.P.C

Experiența noastră vastă și echipele de montaj specializate sunt pregătite să ofere expertiză și să implementeze proiecte de înaltă calitate, pentru a asigura siguranța și protecția comunității în orice situație!
Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
OK, am inteles