Logo
0723.345.217
E-VENT
sisteme de ventilatie

Instalatii de filtroventilatie tip IFV 2/750


Instalaţiile de filtroventilaţie tip IFV 2-750 produse de S.C. E-VENT PRODCOM 2002 S.R.L. sunt necesare pentru introducerea de aer filtrat in incinta adăposturilor de protecţie civilă.

Datorită etanşeităţii adăpostului, instalaţia asigură o suprapresiune de 6-10 mm CA, în aşa fel încât aerul viciat din exterior nu poate pătrunde în incintă.

Instalatia functioneaza in climat temperat, cu temperaturi cuprinse intre -20°C si + 50°C si umiditate relativa de 80%.

Instalaţia poate să funcţioneze în două regimuri de filtrare a aerului si in doua regimuri de actionare, functie de cerintele momentului utilizarii astfel:

- filtrare mecanică - se foloseste pe timp de pace, cand se asigura doar o curatire de praf si alte impuritati mecanice a aerului introdus in incinta;
  - filtrare chimică – se foloseste pe timp de razboi (atacuri cu substante chimice sau toxice de lupta), situatie când instalatia este prevazuta cu o baterie formata din 3 filtre chimice tip STL – FPA 100 (acestea se achizitioneaza in caz de MOBILIZARE la ordinul ISU- sectia Protectie Civila). In aceasta situatie se disting doua posibilitati de actionare a grupului de ventilare, si anume: a)actionare electrica prin curent furnizat de reteaua electrica nationala sau b)prin generatorul electric cu care este dotata instalatia.

Instalaţia este compusă din:

» grup de ventilare – format din ventilator centrifugal, electromotor de 0,55 Kw x 3000 rpm si suportul acestora.
» vana antisuflu - BYS2 0/A, Dn 150.
» supapa de suprapresiune S – 00 = 3 buc;
» generator electric de curent pentru actionarea instalatiei in lipsa curentului furnizat de reteaua nationala;
» micromanometru - domeniu de masurare 0 – 30 mmCA;
» debitmetru cu disc – domeniu de masurare 0 – 750 m³/h;
» filtru retinator de praf in carcasa cu clapete (filtru mecanic) FRP 82;
» 1 set elemente de racord (coturi, teuri, mansoane de cauciuc, coliere, etc);
» 1 set elemente de montaj (garnituri, organe asamblare, bride de fixare, etc);

Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
OK, am inteles