Logo
0723.345.217
E-VENT
sisteme de ventilatie

ISO 9001

Compania S.C. E-VENT PROD COM 2002 S.R.L. lucreaza in sistem ISO 9001 inca de la inceput, indeplinind astfel toate standardele de calitate impuse de Sistemul de Management al Calitatii.

De ce certificarea ISO 9001 ?
Orice companie de succes trebuie:
•sa identifice si sa satisfaca nevoile si asteptarile clientilor sai, precum si ale altor parti interesate, respectiv angajati, furnizori, proprietari, societate, pentru obtinerea unui avantaj concurential, si sa realizeze acest lucru intr-o maniera eficienta si eficace;
•sa obtina, sa mentina si sa-si imbunatateasca performantele si capacitatile generale iar factorul cheie il constituie un angajament puternic in vederea realizarii calitatii.

Orice organizatie isi poate cladi un viitor mai sigur prin implementarea si certificarea unui sistem de management al calitatii - acea parte a sistemului de management al unei organizatii, orientata catre obtinerea rezultatelor in raport cu obiectivele calitatii.ISO 9001 are in vedere o abordare bazata pe managementul proceselor organizatiei si, de aici, o structura mult mai logica, orientarea catre client si evaluarea satisfactiei acestuia, precum si angajamentul top managementului pentru o imbunatatire continua.


Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.